Ми на зв'язку з 9:00 до 20:00
 

Бажаєте замовити ремонт квартир та будинків в Одесі?

Зателефонуйте прямо зараз за номером:

(098) 154 79 75 або (093) 721 08 69

Безкоштовний
замір
Досвідчені
майстри
Складання
кошторису
Вигідні
ціни

Популярні види стяжок підлоги

Будь-який ремонт квартир в Одесі починається з проведення чорнових робіт, які включають також і вирівнювання підлоги… Сьогодні існує безліч видів стяжки підлоги: суха, напівсуха, цементно-піщана і т. п. Давайте детальніше розглянемо переваги та недоліки кожного виду окремо.

Перший етап ремонту: чернові роботи

Чорнові роботи включають такі види ремонту: електромонтажні роботи, штукатурку стін, прокладання траси для кондиціонери і, звичайно ж, вирівнювання підлоги. Саме про останній вид ремонтних робіт ми і поговоримо з вами.…

Суха стяжка підлоги

Суха стяжка підлоги в Одесі

Суха стяжка підлоги розроблена за технологією KNAUF використовується в Одесі для вирівнювання поверхні підлоги у старих квартирах, де немає можливості зробити більш звичну нам стяжку підлоги.

Складається така стяжка із сухої суміші, яка розсипається по поверхні та вирівнюється, та будь-якого листового матеріалу (товстої фанери, ДСП, підлогового гіпсокартону).

Її головний недолік - вона не здатна витримувати великі навантаження та сприйнятлива до підвищеної вологості.

Переваги: хороша звуко- та теплоізоляція, незначна вага, екологічність та короткий термін вирівнювання підлоги.

Напівсуха стяжка підлоги

Напівсуха стяжка підлоги в Одесі

Найпопулярніший варіант на сьогоднішній день при ремонті квартири та будинку - це машинна напівсуха стяжка підлоги, яка дозволяє вирівняти підлогу за 1 день. Складається напівсуха стяжка з цементу, піску та води з добавкою пластифікаторів, а якщо необхідно зменшити вагу, додають легкі наповнювачі, наприклад, гранульований пінополістирол.

Переваги: наступного дня нею вже можна ходити; ідеальне шліфування дозволяє відразу укладати покриття для підлоги; не дає усадку; немає стільки бруду, як із мокрою стяжкою; ідеально підходить для теплої підлоги.

Мокра стяжка підлоги

Мокра стяжка підлоги в Одесі

Традиційна мокра стяжка підлоги сьогодні найчастіше робиться в тих випадках, коли немає можливості зробити напівсуху. Наприклад, якщо невеликий об'єм або необхідна поверхня, яка витримуватиме суттєві навантаження.

Сохне цементно-піщана стяжка щонайменше 3 тижні, але це ідеальний варіант для гаража, виробничого приміщення, торгового залу тощо.

Переваги: витримує великі навантаження, відрізняється підвищеною щільністю та твердістю.

Самовирівнююча (наливна підлога)

Самовирівнювальна (наливна підлога) в Одесі

Самовирівнююча стяжка використовується у випадках, коли необхідно знепилити поверхню або залити мінімальний шар перед укладанням ламінату, паркетної дошки і т.п. зробити зі звичайною мокрою стяжкою.

Промислова підлога

Промислові підлоги в Одесі

Промислова підлога – це найбільш функціональне покриття в місцях з підвищеним навантаженням та прохідністю. Їх особливість полягає в тому, що в основі не цементна суміш, а бетон ... Бетонна стяжка відрізняється хорошими користувальницькими і технічними характеристиками.

Сучасна промислова наливна підлога буває полімерна, бетонна, полімербетонна, магнезіальна, асфальтобетонна і т.д.

Увага! Якісна напівсуха стяжка в Ужгороді від компанії LoftService дозволить вам виконати ремонт квартири або приватного будинку в найкоротші терміни та за вигідною ціною.

Бажаєте детальніше дізнатися про вартість ремонту квартир в Одесі?
Зателефонуйте нам
або
замовте зворотний дзвінок