Ми на зв'язку з 9:00 до 20:00
 

Бажаєте замовити ремонт квартир та будинків в Одесі?

Зателефонуйте прямо зараз за номером:

(098) 154 79 75 або (093) 721 08 69

Безкоштовний
замір
Досвідчені
майстри
Складання
кошторису
Вигідні
ціни

Товщина стяжки для водяної теплої підлоги

Напівсуха стяжка та машинна штукатурка у Кривому Розі є важливим етапом при ремонті квартир та будинку. Саме тоді виконуються ремонтні роботи з вирівнювання стін та підлоги, від якості яких безпосередньо залежатиме подальше оздоблення.

Давайте постараємося відповісти на популярне запитання… Яка оптимальна товщина стяжки для водяної теплої підлоги та яка технологія підходить найкраще для заливання підлоги.

Який має бути шар стяжки підлоги?

Який має бути шар стяжки підлоги?

Коли заливається напівсуха стяжка, правильно визначити необхідну товщину шару вам допоможе кваліфікований замірник. Це особливо важливо, коли заливається стяжка на теплу підлогу, так як товщина стяжки повинна бути підібрана так, щоб у процесі нагрівання вона не потріскалася, але при цьому підлога повинна прогріватись досить швидко.

Рекомендації щодо товщини стяжки:

  • мінімальна товщина. Стяжку за німецькою технологією КНАУФ не рекомендується заливати товщиною менше 4 см. Це може створити в майбутньому такі проблеми, як розтріскування, відшарування тощо;
  • максимальна товщина. Також згідно з рекомендаціями фахівців шар понад 10 см абсолютно не доцільний у плані фінансових витрат. Якщо необхідно заливати стяжку більше 10 см для вирівнювання підлоги, краще постелити на основу пінополістирол, який також стане додатковим утеплювачем;
  • товщина стяжки для теплої підлоги. Якщо необхідна якісна стяжка для водяної теплої підлоги, то заливати її рекомендується товщиною не більше 7 см. У такому випадку вона буде достатньо надійною і при цьому підлога швидко нагріватиметься в сезон опалення.

Плюси напівсухої стяжки підлоги

Плюси напівсухої стяжки підлоги

Ми з вами розібралися, якою має бути товщина стяжки для теплої підлоги… Тепер поговоримо про плюси напівсухої стяжки, завдяки яким ця технологія стала користуватися таким високим попитом.

Переваги механізованої стяжки для теплої підлоги:

  • заливається протягом 1 дня. Автоматична стяжка підлоги зазвичай при ремонті квартир і приватного будинку заливається за 1 день. Це тим, що більшість процесу виконується з допомогою механізованого устаткування;
  • стяжка швидко сохне. Завдяки малій кількості води в цементно-піщаному розчині забезпечується швидке дозрівання стяжки, що у свою чергу суттєво скорочує час простою;
  • вигідні ціни. Напівсуха стяжка відрізняється від мокрою більш вигідною ціною за роботу, а також меншою витратою матеріалу. У цьому випадку ви отримуєте найкращу ціну на влаштування підлоги в будинку.
Бажаєте детальніше дізнатися про вартість ремонту квартир в Одесі?
Зателефонуйте нам
або
замовте зворотний дзвінок