Ми на зв'язку з 9:00 до 20:00
 

Бажаєте замовити ремонт квартир та будинків в Одесі?

Зателефонуйте прямо зараз за номером:

(098) 154 79 75 або (093) 721 08 69

Безкоштовний
замір
Досвідчені
майстри
Складання
кошторису
Вигідні
ціни

Ремонт ванної кімнати: особливості та нюанси оздоблення

Плануючи ремонт ванної кімнати в Одесі, необхідно подбати про те, щоб не допустити серйозних помилок, які в майбутньому можуть стати великою проблемою… Наприклад, не варто використовувати будівельні гіпсові суміші, оскільки вони сильно вбирають вологу та набухають.

Давайте розглянемо кілька моментів, на які слід звернути увагу, коли плануються подібні ремонтні роботи…

Демонтаж сантехкабіни

Демонтаж сантехкабіни в Одесі

У старих квартирах у панельних будинках, щоб збільшити ванну кімнату, виконують демонтаж сантехкабіни. Такий захід дозволяє збільшити площу на 10-15 см по всіх чотирьох сторонах, а також підняти висоту стелі щонайменше на 20 см.

Враховуючи невеликі розміри ванної кімнати у старих будинках – це чудова можливість отримати додаткові корисні квадратні метри.

Гідроізоляція та вентиляція

Гідроізоляція та вентиляція у ванній в Одесі

Важливим етапом ремонту є планування гідроізоляції та вентиляції, що дозволяє суттєво знизити негативний вплив підвищеної вологості у ванній кімнаті – пліснява, грибок або рахунок за ремонт стелі у сусідів знизу…

Гідроізоляція у ванній кімнаті найчастіше робиться за допомогою спеціальних обмазувальних матеріалів, які комбінуються з рулонною гідроізоляцією.

Щоб зробити ефективну вентиляцію, достатньо встановити витяжний вентилятор, який працюватиме автоматично при увімкненому світлі.

Сантехнічні роботи

Сантехнічні роботи у ванній в Одесі

У ванній розташовується сантехніка (ванна, унітаз, біде, раковина, душова кабіна), пральна машина, водонагрівач і т.п., тому слід ретельно продумати сантехнічні роботи.

Не намагайтеся заощаджувати на трубах, тому що від їх якості залежатиме ймовірність виникнення протікання. Ми рекомендуємо використовувати труби зі зшитого поліетилену – вони дорожчі, ніж поліпропіленові труби для водопостачання, але надійніші…

Електромонтажні роботи

Електромонтажні роботи у ванній в Одесі

Під час проведення електромонтажних робіт у ванній кімнаті не рекомендується встановлювати розетки та вимикачі всередині. Через підвищену вологість їх слід вивести назовні.

До облицювальних робіт необхідно передбачити виходи електропроводки для підключення водонагрівача, пральної машини тощо. Це дозволить стежити за ремонт ванної кімнати у Миколаєві більш естетичним.

Укладання плитки у ванній

Укладання плитки у ванній в Одесі

Для укладання плитки на підлогу у ванній кімнаті рекомендується вибирати нековзну плитку, а перед цим можна покласти електричну теплу підлогу, завдяки чому поверхня підлоги у ванній кімнаті завжди буде сухою.

Також уважно слід підійти до вибору затірки: для керамічної плитки оптимальною буде цементна затірка, а для скляної мозаїки – епоксидна.

Висновок: на сьогоднішній день ремонт квартир – це захід, який вимагає наявності професійних навичок та спеціального інструментарію, тому подібні роботи слід довіряти досвідченій команді майстрів.

Бажаєте детальніше дізнатися про вартість ремонту квартир в Одесі?
Зателефонуйте нам
або
замовте зворотний дзвінок