Ми на зв'язку з 9:00 до 20:00
 

Бажаєте замовити ремонт квартир та будинків в Одесі?

Зателефонуйте прямо зараз за номером:

(098) 154 79 75 або (093) 721 08 69

Безкоштовний
замір
Досвідчені
майстри
Складання
кошторису
Вигідні
ціни

Особливості монтажу вентиляції у квартирі та будинку

Постійне відчуття задухи, неприємні запахи з кухні та санвузла, вогкість та пліснява на стінах – з усім цим ви зіткнетеся, якщо при ремонті квартири або дома не приділити належну увагу проектуванню та монтажу систем вентиляції…

Правильно організована припливно-витяжна вентиляція у квартирі та приватному будинку – це запорука здорового мікроклімату та гарного самопочуття кожного члена сім'ї.

Навіщо потрібна вентиляція в квартирі?

Навіщо потрібна вентиляція в квартирі?

У житловому приміщенні повітря завжди піддається різним забрудненням. Застояне повітря сприяє розвитку різних хвороб, наприклад, алергії та астми. Тому дуже важливо подбати про те, щоб у квартирі завжди був приплив свіжого повітря.

Функції системи вентиляції:

  • забезпечити постійний приплив свіжого повітря до приміщення;
  • виводити з приміщення відпрацьоване повітря, пил, неприємні запахи тощо;
  • регулювати рівень вологості.

Основні види систем вентиляції

Основні види систем вентиляції

Сучасні види систем вентиляції дозволяють досягти ефективного повітрообміну в приміщенні. Для цього розробляється точний проект і закладаються спеціальні димарі ще на стадії чорнового ремонту квартири або приватного будинку.

Природна вентиляція

Природна вентиляція

Найпростіший спосіб забезпечити приміщення свіжим повітрям - це організація природної вентиляції. Її ефективність безпосередньо залежить від погодних умов, наприклад, влітку рекомендується провітрювати кімнати не менше 60 хвилин, а взимку достатньо і 15 хвилин.

Для найбільш ефективної організації природної вентиляції ми рекомендуємо встановлювати зворотний вентиляційний клапан, який запобігатиме відпливу витяжного повітря назад у приміщення.

Припливна та витяжна вентиляція

Припливна та витяжна вентиляція

Примусова вентиляція дозволяє забезпечувати приміщення свіжим повітрям через систему повітроводів, очищаючи його перед цим за допомогою спеціальних повітряних фільтрів.

До її переваг можна віднести:

  • автоматичне керування;
  • займає мало місця;
  • одночасно може працювати кілька вентиляторів.

Припливно-витяжна вентиляція з рекуператором

Припливно-витяжна вентиляція з рекуператором в Одесі

Найбільш ефективно себе зарекомендувала в Одесі примусово-витяжна вентиляція з рекуперацією тепла. Така система відрізняється економічністю та високою технологічністю, забезпечуючи повноцінну зміну повітря у квартирі та приватному будинку.

Бажаєте детальніше дізнатися про вартість ремонту квартир в Одесі?
Зателефонуйте нам
або
замовте зворотний дзвінок