Ми на зв'язку з 9:00 до 20:00
 

Бажаєте замовити ремонт квартир та будинків в Одесі?

Зателефонуйте прямо зараз за номером:

(098) 154 79 75 або (093) 721 08 69

Безкоштовний
замір
Досвідчені
майстри
Складання
кошторису
Вигідні
ціни

Як вибрати кондиціонер? Поради професіоналів

Плануючи ремонт квартири під ключ, необхідно подумати і про організацію мікроклімату, наприклад, який вибрати кондиціонер для квартири або приватного будинку. Сьогодні на ринку достатньо пропозицій щодо систем кондиціювання, тому слід ретельно підійти до вирішення цього питання.

Давайте розглянемо основні моменти та нюанси, на які звертається основна увага при виборі кондиціонера...

Інверторний чи звичайний кондиціонер?

Інверторний чи звичайний кондиціонер?

Звичайні моделі з кожним роком втрачають свою популярність, а інверторний кондиціонер навпаки – все частіше встановлюється у квартирах та будинках, офісах та інших приміщеннях.

Головна перевага інверторних кондиціонерів – це плавна зміна обертання компресора, що дозволяє плавно змінювати потужність. Таким чином, немає потреби повністю вимикати компресор – система, коли вийде на потрібну температуру, самостійно знижує оберти до оптимальних значень. Завдяки цьому зменшується робоча потужність кондиціонера та компресор працює рівномірно (відсутні постійні включення/вимикання).

Розрахунок потужності

Розрахунок потужності кондиціонера?

Важливим моментом при виборі кондиціонера є правильний розрахунок потужності. Щоб система кондиціювання не працювала на межах своїх можливостей, рекомендується вибирати на 30% більше за необхідне.

Можна використати просте співвідношення: на 10 кв. метрів приміщення потрібно мінімум 1 кВт холодопродуктивності. Відповідно, якщо у вас стандартна кімната 20 кв. метрів – необхідна модель кондиціонера із 2 кВт холодопродуктивності. Потужність кондиціонера можна перевести в BTE, помноживши 1 кВт на 3.412, наприклад, моделі з 7 BTE підходять для кімнати 15-20 кв. метрів.

Установка кондиціонера в Одесі

Установка кондиціонера в Одесі

Установку кондиціонера рекомендується виконувати у 2 етапи:

  • 1 етап. Проклада траси кондиціонера, яка виконується на ранній стадії ремонту квартири.
  • 2 етап. Безпосередня установка внутрішнього та зовнішнього блоку спліт-системи.

Довіряючи установку кондиціонера професіоналам, ви ефективно вирішуєте безліч нюансів при монтажі системи кондиціювання у квартирі, приватному будинку чи офісі. Досвідчені фахівці дадуть відповіді на всі питання щодо облаштування мікроклімату і нададуть кваліфіковану консультацію

Бажаєте детальніше дізнатися про вартість ремонту квартир в Одесі?
Зателефонуйте нам
або
замовте зворотний дзвінок