Ми на зв'язку з 9:00 до 20:00
 

Бажаєте замовити ремонт квартир та будинків в Одесі?

Зателефонуйте прямо зараз за номером:

(098) 154 79 75 або (093) 721 08 69

Безкоштовний
замір
Досвідчені
майстри
Складання
кошторису
Вигідні
ціни

Вирівнювання стін та підлоги машинним способом

При проведенні ремонту квартири або приватного будинку вирівнювання стін та підлоги найчастіше виконується машинним способом. Саме тому такі послуги як напівсуха стяжка, механізована шпаклівка та машинна штукатурка в Одесі мають високий попит.

Всі ці роботи в Одесі ви можете замовити у компанії LoftService.com, яка вже багато років спеціалізується на проведенні чорнових робіт у машинний спосіб, що дозволяє запропонувати клієнтам безліч конкурентних переваг.

Переваги машинних чорнових робіт

Головне, на що слід звернути свою увагу, - це те, що використання механізованого обладнання дозволяє суттєво знизити терміни та вартість чорнового оздоблення підлоги та стін.

Давайте детальніше розглянемо основні переваги подібних чорнових робіт…

Машинна стяжка підлоги

Машинна стяжка підлоги в Одесі

При облаштуванні підлоги саме напівсуха стяжка за німецькою технологією користується найбільшим попитом. Вона дозволяє швидко вирівняти поверхню та підготувати її безпосередньо до декоративного оздоблення.

Переваги механізованої стяжки підлоги:

  • Стислі терміни. Одна бригада здатна за день залити до 250 квадратних метрів. Це значно економить час у порівнянні з традиційною мокрою стяжкою підлоги.
  • Швидке дозрівання. Вже наступного дня по ній можна ходити, через кілька днів можна укладати керамічну плитку, а через 2 тижні – ламінат, паркет або будь-яке інше декоративне покриття.
  • Мінімум вологи. Німецька технологія KNAUF передбачає використання мінімальної кількості вологи, тому її можна облаштовувати навіть у будинках старого фонду, де основою є дерев'яні балки.
  • Фінішне шліфування. На заключному етапі поверхня шліфується спеціальними шліфувальними машинами, тому ви отримуєте в результаті ідеально рівну поверхню, яку можна надалі не готувати додатково.

Машинна штукатурка стін

Машинна штукатурка стін в Одесі

Також великою популярністю користується машинна штукатурка стін, яка дозволяє скоротити терміни обробки стін у 3-4 рази порівняно з ручною працею. Для цього використовуються спеціальні гіпсові суміші, що мають безліч переваг.

Переваги штукатурки стін машинним способом:

  • Гарна адгезія. Завдяки тому, що матеріал на високих швидкостях замішується машинним обладнанням, він краще зчепляється з поверхнею, що суттєво знижує ймовірність утворення мікротріщин.
  • Екологічність. В основі матеріалу – гіпс, який безпечний для здоров'я та має ряд переваг, одна з яких повітропроникність, що дозволяє стінам дихати.
  • Замивання під шпалери. Додатковою перевагою машинної штукатурки є замивка під шпалери, що дозволяє підготувати стіни відразу до поклейки шпалер.
Бажаєте детальніше дізнатися про вартість ремонту квартир в Одесі?
Зателефонуйте нам
або
замовте зворотний дзвінок