Ми на зв'язку з 9:00 до 20:00
 

Бажаєте замовити ремонт квартир та будинків в Одесі?

Зателефонуйте прямо зараз за номером:

(098) 154 79 75 або (093) 721 08 69

Безкоштовний
замір
Досвідчені
майстри
Складання
кошторису
Вигідні
ціни

Як збільшити балкон?

Якщо ви замислилися над тим, щоб додати кілька квадратів корисної площі до своєї квартири, слід починати саме зі збільшення балкона. Це дозволяє отримати додатково 4-6 квадратних метрів, які можна використовувати на свій розсуд.

Фахівці Balkony.kh.ua, де ви можете вигідно замовити балкон під ключ у Харкові, розповіли про найпопулярніші варіанти, які найчастіше використовуються, щоб досягти бажаного результату.

Варіанти збільшення балкону

Варіанти збільшення балкону

Зазвичай люди вибирають або розширення балкона бетонною плитою, або винос по підвіконню. Кожен з цих варіантів має свої конкурентні переваги:

  • винос по підвіконню. Найбільш доступний варіант, який збільшує простір – це винос по підвіконню, який дозволяє додати не квадратні метри по площі, а саме об'єм приміщення. Такий варіант досить вигідний з погляду витрат фінансів та часу;
  • розширення по бетонній плиті. Найефективніший спосіб збільшити власну квартиру – це розширення бетонною плитою. Якщо все зробити максимально правильно, то ви додасте додаткові 4-6 квадратних метрів та зможете облаштувати тут зону для відпочинку або робочий кабінет.

Додаткові роботи

Крім збільшення простору та площі, необхідно також провести й інші обов'язкові ремонтні роботи, які дозволяють надалі повноцінно використовувати балкон.

Список таких робіт досить короткий і включає:

  • скління. В даному випадку не холодне, а саме тепле скління дозволяє повноцінно використовувати додаткову площу так, як вам буде потрібно. Ви зможете в результаті прибрати балконний блок та розмістити тут невеликий диван або поставити робочий стіл;
  • утеплення. Щоб на балконі та в квартирі в цілому завжди було тепло та затишно, необхідно виконати утеплення. Сьогодні на будівельному ринку безліч матеріалів, за допомогою яких можна якісно утеплити стіни, підлогу та стелю.

Якщо ви хочете замовити балкон під ключ з розширенням у Харкові, то фахівці Balkony.kh.ua готові у найкоротші терміни підготувати для вас вигідну пропозицію з урахуванням ваших побажань та вимог. Підписання договору на роботи та закупівлю будівельних матеріалів гарантує те, що зрештою ви отримаєте саме те, про що домовилися на самому початку.

Бажаєте детальніше дізнатися про вартість ремонту квартир в Одесі?
Зателефонуйте нам
або
замовте зворотний дзвінок