Ми на зв'язку з 9:00 до 20:00
 

Бажаєте замовити ремонт квартир та будинків в Одесі?

Зателефонуйте прямо зараз за номером:

(098) 154 79 75 або (093) 721 08 69

Безкоштовний
замір
Досвідчені
майстри
Складання
кошторису
Вигідні
ціни

Холодне скління тераси алюмінієвим профілем

Якщо ви задумали сучасний ремонт тераси в приватному будинку, варто звернутися до професіоналів, спеціалізація яких скління і винесення балкона в квартирі... Так, саме такі майстри зроблять терасу максимально комфортною і затишною.

Найчастіше на терасі виконується холодне скління алюмінієвим профілем, яке може бути різних видів, кожен із яких відрізняється своїми важливими перевагами…

Різновиди холодного скління

Різновиди холодного скління

Фірми, які пропонують ремонт балкона під ключ у Києві, також виконують встановлення панорамних вікон, що дає можливість облаштувати терасу в будинку так, що вам і вашим гостям буде приємно тут проводити час за чашкою ароматної кави або гарячого глінтвейну.

Популярними варіантами холодного скління тераси алюмінієвим профілем є такі конструкції: рамне та безрамне скління…

Безрамне скління тераси

Безрамне скління тераси

Стрімку популярність в останні роки набирає безрамне скління тераси, яке дозволяє створити ефект конструкції, що ширяє, завдяки чому тераса або веранда виглядають досить дорого.

До переваг холодного безрамного скління слід віднести такі плюси:

  • панорамний ефект. Ви отримуєте чудовий вид на навколишнє середовище, наприклад, якщо тераса знаходиться в саду, то навіть у дощову погоду ви зможете затишно проводити тут час;
  • максимальне освітлення. Відсутність широкого профілю дозволяє отримати на терасі максимальний приплив природного світла;
  • невелика вага конструкції. Алюмінієвий профіль забезпечує порівняно невелику вагу конструкції, що має критично важливе значення при ремонті.

Розсувне скління тераси

Розсувне скління тераси

Не менш популярним є розсувне скління тераси, яке може бути не лише холодним, а й теплим, що дозволяє повноцінно використовувати терасу взимку навіть у найхолодніший період.

У порівнянні з класичними дерев'яними рамами скління алюмінієвим профілем має наступні переваги:

  • більше простору. Конструкція розсувного скління та тонкий алюмінієвий профіль дозволяють отримати максимум корисної площі на терасі;
  • тривала експлуатація. Холодне скління тераси алюмінієвим профілем відрізняється тривалим терміном експлуатації у порівнянні з пластиковим склінням та дерев'яними рамами.
Бажаєте детальніше дізнатися про вартість ремонту квартир в Одесі?
Зателефонуйте нам
або
замовте зворотний дзвінок